Vanavond heb ik voor het eerst Deens gesproken op de radio! Nou ja, een paar zinnen dan. Er zijn niet zo veel mensen die het weten, maar ik ben half-Deen. Inderdaad: vandaar ook de naam Lars. Op Radio 5 werd ik een uur lang geïnterviewd door Henkjan Smits (bekend van de X-factor) en Elles de Bruin. Het werd een persoonlijk en gezellig gesprek over m’n achtergrond, over speeches en ja, ook over Donald Trump. We hebben verder stilgestaan bij de overeenkomst tussen klassieke symfonieën en de speeches van Barack Obama.

Ik heb de muziek ertussenuit geknipt, dan blijft er een half uur over. Veel luisterplezier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.