In september mocht ik voor adverteerders van DPG Media (voorheen: de Persgroep) een keynote presentatie geven in de wereldberoemde debatzaal van de Cambridge Union. Het was een bijzondere plek met veel bijzondere collega-sprekers, van Arie Boomsma en Rituals-oprichter Raymond Cloosterman tot marketinggoeroe Les Binet en Monica Lewinsky.

M’n insteek: vijf dagelijkse gewoontes om vaker te inspireren. Want iedereen kan leren inspireren, maar dat lukt alleen op een authentieke manier als je er elke dag mee bezig bent — al is het slechts vijf minuten.

De lezing werd beoordeeld met een 9.2.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.