Leuk nieuws van m’n uitgever: er komt binnen een maand na lancering een tweede druk van ‘De beste toespraken van Barack Obama’. De eerste druk was 4.000 exemplaren en die gingen als warme broodjes over de toonbank. Dank dus aan al die liefhebbers van het gesproken woord die het boek massaal kochten! Het boek hoort op dit moment zelfs bij de best verkochte boeken van Nederland.

Wil je het boek in huis halen? Het ligt in grote stapels bij alle AKO’s en Bruna’s. Maar je kunt het natuurlijk ook bestellen bij Uitgeverij Balans of een van de vele online winkels (BOL.com, Managementboek etc). Wil je er tien of meer afnemen? Neem dan even contact op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.